Cro Cop komentirao ugovor UFC-a s Reebokom: Sviđaju mi se modeli koje smo dobili!

Vijesti iz regije 12.04.2015 02:04h Autor:

Gonzaga i Cro Cop

UFC je prije nekoliko mjeseci sklopio ugovor sa sportskom kompanijom Reebok te bi borci vrlo brzo trebali ekskluzivno nositi njihovu sportsku opremu. Taj je potez doživio mnoge kritike od strane boraca; posebno onih koji nemaju zvjezdani status te u budućnosti ne mogu računati na veliku financijsku korist od ovog ugovora.

Na press konferenciji poslije UFC Fight Nighta u Poljskoj, jedan je domaći novinar odlučio pokušati isprovocirati Cro Copa pitanjem na ovu temu. No, Mirko je ostao miran. Iz provjerenih izvora je saznao da Filipović nije presretan takvom idejom te da mu ona nije po volji. Hrvatski borac je takve pretpostavke nazvao glasinama te ga je pitao "od kud mu tako nešto".

"To nije istina. Ne znam od kud vam to. Istina je da smo dobili nešto uzoraka Reebok odjeće za probu i moram priznati da mi se jako svidjela. Stvari iz te kolekcije ne možemo kupiti u Hrvatskoj. Ali zapravo o samom dogovoru, posebno o financijskom dijelu ne znam ništa", odgovorio je Filipović.

Ako se obistine UFC-ove najave, svi bi borci vrlo brzo trebali nositi Reebokovu opremu, a zauzvrat bi trebali dobivati financijsku naknadu sukladnu njihovim ugovorima. Dakako, bolje plaćeni borci će proći puno izdašnije, a oni drugi će biti i manje zadovoljni. Kako će se to odraziti na Filipovića za sada se ne zna. Dojam je da mu Reebok ne bi trebao previše smetati.

Iz Krakowa Marko Petrak
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI