Cro Cop je i dalje zvijezda, čeka se njegov novi meč u Areni Zagreb!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.01.2013 09:25h Autor:

Ray Sefo i Mirko Filipović

Zagreb će uskoro biti domaćin još jednom borilačkom spektaklu na najvišoj mogućoj razini. Cro Cop nakon godinu dana ponovno će nastupiti u zagrebačkoj Areni, a to je nešto što mnogi jedva čekaju.

Cro Copov menadžer, Orsat Zovko, putem Fight Sitea nedavno je najavio održavanje niza sjajnih borilačkih priredbi tijekom 2013. godine, uskoro će biti objavljeni i detalji o tom velikom projektu, a zasad je poznato da 15. ožujka u glavni grad Hrvatske ponovno stižu neki od najboljih boraca na svijetu.

U prošloj anketi htjeli smo otkriti koliko vas zanima ta priredba, odnosno novi nastup najboljeg hrvatskog borca, koji je proteklu godinu imam sjajan učinak. U četiri meča ubilježio je četiri pobjede.

Odazvalo se gotovo tisuću posjetitelja Fight Sitea, odnosno da budemo precizniji njih 975. Gotovo polovica (47 posto)je najavila svoj dolazak u Arenu bez obzira na to tko će biti Mirkov novi protivnik. No, njih 272 ili 28 posto ipak želi gledati Cro Copa uživo samo u slučaju da mu se dovede vrhunski protivnik.

Petina sudionika nije toliko zainteresirana na odlazak na novi Final Fight, dok je pet posto onih koji će doći prvenstveno zbog nekih drugih boraca na toj priredbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI