Cro Cop inspiracija “Psihopati”: “Kakva je to lubanja, obožavam ga!” (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.05.2018 16:42h Autor:

Instagram

Mirko Filipović je odlično raspoložen u četvrtak za NovuTV dao prvi intervju od kada je izašao iz bolnice Sv. Katarina gdje je u ponedjeljak operirao prednji križni ligament lijeve noge. Cro Cop je radi puknuća ligamenta, koje se dogodilo još u petak, morao otkazati nastup na današnjem Bellatoru 200 protiv starog rivala Roya Nelsona.

Odlično raspoložen, unatoč tome što mu je ozljeda pomrsila planove i upropastila nekoliko mjeseci priprema, Filipović je najavio brzi povratak.

“Nema predaje”, je poručio objasnivši kako vjeruje da će se sigurno vratiti u prosincu, ali i mnogo prije jer je u trenutku ozljede bio u vrhunskoj formi te je već krenuo s rehabilitacijom.

Hrvatski borac i njegova volja da se ovako pozitivno nosi s teškim ozljedama je inspiracija i borcima u regiji. Pa je tako najpoznatiji crnogorski MMA borac Vaso Bakočević Cro Copu posvetio današnji status na svom službenom Facebooku. Popularni “Psihopata” je uz video u kojem Filipović na štakama najavljuje brz povratak, napisao:

“Kakva je ovo lubanja! Obožavam ga! Nema predaje!”, napisao je Vaso i dodao tri srca!

Filipović već ima zakazan nastup na završnom RIZIN eventu pretposljednjeg dana 2018. godine. Ali prema njegovim izjavama moguće je da ga vidimo i na jesen u akciji. Već je poslao ispriku Royu Nelsonu u kojoj ga moli da prolongiraju meč za termin kada bude potpuno zdrav. Filipović ima 43. godine, ali unatoč poznim godinama za profesionalnog sportaša, posljednjih godina sjajno odrađuje svoje zadatke u borilištu. Trenutačno ima osam pobjeda u nizu što je prvi puta u čitavoj karijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI