“Cro Cop ima vrat kao Alistair Overeem!”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.08.2012 09:15h Autor:

Ray Sefo i Mirko Filipović

Cro Cop je nedvojbeno i dalje naša najveća borilačka zvijezda u svijetu, pa ne čudi što je snimka s njegovog treninga koja je objavljena proteklog tjedna privukla znatnu pažnju i u inozemstvu.

Na forumu uglednog portala Sherdog tako se dosta komentirala snimka na kojoj se može vidjeti kako se prije tjedana dana pripremao u svojoj dvorani za skorašnji nastup u Tokiju na priredbi K-1 organizacije, ali i čuti nekoliko viceva, koji Sherdogovim posjetiteljima vjerojatno i nisu bili previše razumljivi s obzirom na to da je malo vjerojatno da pričaju hrvatski jezik.

No, u svakom slučaju uvijek je zanimljivo vidjeti razmišljanja njegovih fanova diljem svijeta, a posebno nam je u oko upala jedna zanimljiva usporedba s Alistairom Overeemom. "Je li netko primijetio njegov vrat i podbradak? U ovakvom izdanju izgleda kao Alistair Overeem. Vjerojatno je nakon tri poraza nokautom odlučio ojačati vratne mišiće", komentirao je forumaš viđeno na snimci.

Jedan forumaš koji se predstavio kao njegov veliki fan odlučio mu je savjetovati i odlazak u mirovinu. "Kao veliki Mirkov fan moram reći da je problem i dalje isti. Njegov stil i tehnika bazirani su na brzini koju jednostavno više nema. Čak i na treningu izgleda usporeno, nije više brz i ubojit kao u nekim starim danima. Mirko, pravi si, ali vjerojatno si nanosiš nepravdu time što se boriš i dalje."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI