Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cro Cop: Iduće se godine vraćam u MMA! | Fight Site

Cro Cop: Iduće se godine vraćam u MMA!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.09.2012 10:05h Autor:

Mirko Filipović

Mirko Filipović najavio je da se iduće godine definitivno vraća u MMA svijet, no još nije poznato za koju bi organizaciju trebao nastupiti. Otkrio je tek da ne postoji opcija povratka u UFC.

Najbolji hrvatski borac svih vremena nedavno je najavio da bi se bez obzira na sve vrlo rado ponovno vratio u MMA svijet, a čini se da će mu ta želja uskoro biti i ostvarena. Mirko Filipović oglasio se jučer na svom Facebook profilu te je otkrio da iduće godine navlači na ruke male rukavice i ulazi u kavez.

"Puno vaših pitanja je vezano i za nastupe u MMA. Pred potpisom sam ugovora za nastupe iduće godine, ali ne radi se o UFC-u. Znači ako zdravlje posluži bit će dosta borbi iduće godine", otkrio je Cro Cop.

Kad je u pitanju protivnik za meč u Tokiju, on bio vrlo vjerojatno trebao biti otkriven ovih dana s obzirom na to da su noćas održani mečevi u Los Angelesu, otkud se čekaju ostali sudionici World Grand Prixa.

Svoje mišljenje tko bi mu trebao biti protivnik možete i vi izraziti svojim sudjelovanjem u anketi Fight Sitea koju možete pronaći na desnoj strani.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI