Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cro Cop i Roque Martinez gotovo identično teški pred sutrašnju borbu (VIDEO) | Fight Site

Cro Cop i Roque Martinez gotovo identično teški pred sutrašnju borbu (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.09.2018 11:25h Autor:

Mirko Filipović i Roque Martinez

Održano je vaganje za Rizin 13 event, na kojem sutra nastupa Mirko Filipović u borbi protiv Roquea Martineza. Vrlo je zanimljivo kako su borci bili gotovo jednako teški, tj. hrvatski je borac imao je neznatnih 400 grama više od svog protivnika.

Filipović je inače točno deset centimetara viši od svog protivnika, a vaga mu je pokazala 109 kilograma i 400 grama. Što se tiče talentiranog borca s Guama, koji je unutar impresivnog niza od osam pobjeda, on je bio na 109 kilograma. Zbog razlike u visini ne treba čuditi što je Martinez krupniji nego Filipović, no svakako posjeduje i kraće ekstremitete, što bi mu sutra trebalo predstavljati najveći problema, odnosno najveću prednost za legendardnog 44-godišnjaka iz Privlake.

Rizinov program ima 12 borbi, ali se između njih održava okršaj Japana i Južne Koreje u igri Tekken 7, što je jedan poseban novitet u ovoj japanskoj promociji. Borba Mirka Filipovića i Roquea Martineza deseta je po rasporedu, odnosno njome završava drugi uvodni dio, nakon čega slijedi pauza prije glavne borbe. Uostalom, cijeli raspored događanja može popratiti u članku podijeljenom ispod teksta.

Sve bi trebalo krenuti sutra u prijepodnevnim satima, a točan termin nastupa Mirka Filipovića možete saznati ukoliko budete pratili naš portal.

RIZIN objavio raspored, evo kada nastupa Cro Cop u nedjelju

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI