Cro Cop i Ishii međusobno ne štede jedan drugog u pripremama za nadolazeće borbe (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.09.2018 12:02h Autor:

Satoshi Ishii i Mirko Filipović

Mirko Filipović i Satoshi Ishii na samom su kraju priprema za svoje nadolazeće borbe, no nema štednje, što možemo zaključiti prema njihovom zajedničkom treningu, odnosno snimci objavljenoj na društvenim mrežama.

Cro Cop i njegov japanski trening partner svoje će iduće borbe odraditi u razmaku od samo jednog dana, što im se zapravo jako dobro poklopilo po pitanju priprema. U pitanju je idući vikend, a jedino je šteta što će se boriti na različitim dijelovima svijeta. Ishii će u Las Vegasu, u jutarnjim satima subota 29. rujna, napasti FFC pojas borbom protiv Chrisa Barnetta, dok Filipovića čeka borba u nedjeljno prijepodne. On se u japanskom Rizinu bori protiv Roquea Martineza iz Guama.

Posljednji dio priprema obavlja se uz budno oko Stipe Drviša, za kojeg možemo pretpostaviti kako će Filipovića popratiti u Japan, dok bi s Ishiiem put Amerike trebao krenuti netko od preostalih članova tima, za pretpostaviti je kako će to biti Saša Milinković ili Ante Delija. Što se tiče FFC-a, Ishii nastupa u glavnoj borbi, a kompletan program se očekuje svakog trenutka.

Pogledajte kako izgleda kada Cro Cop i Ishii naizmjence “kažnjavaju” jedan drugog.

Objavljuje Mirko CroCop Filipovic u Utorak, 18. rujna 2018.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI