Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cro Cop i Drviš odradili polugoli sparing pa porazgovarali o aktualnostima (VIDEO) | Fight Site

Cro Cop i Drviš odradili polugoli sparing pa porazgovarali o aktualnostima (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.06.2017 08:29h Autor:

Mirko Filipović i Stipe Drviš

Mirko Filipović i Stipe Drviš ponovno su zvijezde društvenih mreža, nakon videa koji je Drviš objavio na Facebooku, gdje prvo njih dvojica malo spariraju, a nakon toga razgovaraju o nekim aktualnosti u borilačkom svijetu i šire, uz komunikaciju s prisutnim fanovima.

Stipe Drviš je ovaj video sinoć objavio u prijenos uživo, da fanovima pokaže kako izgleda jedno obično večer u Mirkovoj dvorani, gdje oni i dalje redovno treniraju, iako je najbolji hrvatski borac u povijesti objavio svoje konačno umirovljenje. No, kako je i sam rekao, iz dvorane neće izaći nikada te će održavati formu dok god je živ. I Filipović je potpuno ozbiljan u tim namjerava, pa iz tog razloga ne čudi nevjerojatna forma kakvu često prezentira putem Facebooka.

Za cijelo vrijeme prijenosa su fanovi ostavljali komentare, pa su dečki na kraju sjeli te malo međusobno porazgovarali, ali i odgovorili na neka pitanja ili opaske koje su dolazile od strane onih koji su pratili prijenos. Pa pogledajte kako je to izgledalo u Cro Copovoj dvorani!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI