Cro Cop: Gonzaga me nokautirao zbog laktova na podu, Minotaura želim u Zagrebu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.01.2015 11:32h Autor:

Cro Cop vs. Gonzaga

Mirko Filipović je ovih dana top tema hrvatskih i svjetskih borilačkih medija. To i ne čudi s obzirom na treći potpis ovog legendarnog borca s UFC-om te najavu, a onda i potvrdu dvoboja protiv Gabriela Gonzage. Filipović će predvoditi povijesnu prvu UFC priredbu u Poljskoj 11. travnja te je o dvoboju sa "starim znancem" progovorio za Večernji list.

Cro Cop je potvrdio našu tezu o pravom razlogu nokauta u tom meču. Tada se, naime, prvi put u karijeri susreo s udarcima laktovima koji nisu bili dozvoljeni u Prideu.

"U toj sam se borbi prvi put susreo s laktovima koji u Prideu nisu bili dozvoljeni. Osvetilo mi se što sam podcijenio moć tih udaraca s kojima me je Gonzaga posve uzdrmao u parteru. Kada sam pak ustao bio sam posve ošamućen, vidio sam doslovce tri protivnika i zato me i pogodio kao vreću", priznao je Filipović.

Već je najavljeno da je Mirko potpisao ugovor na više borbi s UFC-om, a kao drugi dvoboj nakon Gonzage se spominje Minoutaro Nogueira. Potvrdio je i tu tezu, a dodao nešto zanimljivo – Mirko želi Brazilca u Zagrebu!

"Za mene bi bilo optimalno da imam četiri borbe u godinu dana, no UFC mi to teško može omogućiti zbog velikog broja boraca pa bih bio zadovoljan i sa tri. Vjerujem da ću se većinom boriti u Europi, a ako bi došlo do priredbe u Zagrebu tu bih se volio boriti s Minotaurom, jednim od pionira slobodne borbe. On bi za našu publiku bio najprivlačniji suparnik", zaključio je Filipović za Večernji list.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI