Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cro Cop fotografijom na Facebooku jasno pokazao što misli o spavanju s psima u istom krevetu (FOTO) | Fight Site

Cro Cop fotografijom na Facebooku jasno pokazao što misli o spavanju s psima u istom krevetu (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.01.2018 14:00h Autor:

Photo: Facebook

Legendarni hrvatski MMA borac i sportska ikona, Mirko Filipović, je na svom Facebook profilu zorno pokazao što misli o “spavanju u istom krevetu s psom”. Filipović je u nedjelju, upravo iz spavaće postelje,  objavio fotografiju zajedno sa svojm pekinezerom poslavši javnosti jasnu poruku.

Cro Cop je, kao što je to opće poznato, veliki ljubitelj životinja, a posebno pasa koje udomljuje već godinama. Još je 2014. u intervjuu za Večernji list otkrio da je godinama spavao s psom Mikijem, kojeg je obožavao do posljednjeg dana njegovog života.

“Nisam se u životu tako naplakao kao kada su mi javili da je Miki uginuo. Nekomu će to možda biti smiješno, no tog sam psića imao 16 godina, godinama je spavao na jastuku kraj mene i jako sam bio vezan uz to stvorenje. S Mikijem sam svašta prošao pa tako i dane bijede i podstanarstvo. Ne bih htio ispasti neki mučenik, no doista je bilo dana kada sam imao samo za burek i dva slanca i onda sam ih dijelio s Mikijem”, otkrio je tada Filipović tada.

Mirko je do sada udomio desetak pasa, a rado se odazvao čitavom nizu akcija koje su pomagale napuštenim psima. Jednu od njih je 2014. godine su-organizirao Fight Channel, a zvala se “Biraj svoje bitke”. Cro Cop je bio jedno od zaštitnih lica te akcije, a posebno se angažirao oko udomljavanja 13-godišnje pekinezerke Else.

Povod za Filipovićevu Facebook objavu ove nedjelje je kontroverzni tekst koji je prije nekoliko dana osvanuo na portalu Narod.hr, a u kojem se kritizira vlasnike koji spavaju sa svojim psima. Novinarka Anela Todorić se obrušila na ljude koji objavjuju fotografije s psima koje očito na neki način smatra prijetnjom za hrvatsko društvo i narod.

“Osim istospolnih zajednica, muškarac, žena i pas u krevetu, slike su koje sve češće gledamo na našim televizorima. Jesu li ovo slike moderne obitelji? Jesu li ovo slike naše budućnosti? Popularne floskule današnjice naučile su nas zaboravljati važno, da obitelj čine ljudi, ne životinje”, stoji u tekstvu koji je izazvao zgražanje velike većine medija i javnosti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI