Cro Cop fanovima: uzet ću pojas

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.10.2012 21:24h Autor:

Cro Cop i Randy Blake

Mirko Filipović je bez sumnje i dalje velika zvijezda. Najveći forum o borilačkim sportovima Sherdog i u svom MMA i kick boks dijelu danima je zasut  temama vezanim uz Cro Copov nastup u Japanu.

I sam Cro Cop obratio se fanovima putem facebooka, te potvrdio da se nagodinu vraća u MMA.

Prenosimo Mirkovu poruku u cijelosti:

pozdrav,evo da se javim,zahvalim na podršci i kažem par riječi.prvo hvala na svim porukama,nažalost nemogu svima odgovoriti.polufinale je prošlo,blake je iza mene.

vidio sam neke debilne komentare,valjda su ljudi očekivali da ću ga nokautirati u drugoj sekundi prve runde.pa nije to baš tako,blake je mlad momak puno mlađi od meni,bez poraza u 26 borbi i ima malo neuobičajan stil borbe,puno se kreće,da ne kažem bježi po ringi i po k-1 jedan pravilima ga je teško nokautirati tim više što sudac prekida svaki pokušaj borbe u klinču(nova pravila).ja sam jako zadovoljan borbom usprkos činjenici da borbu nisam završio prekidom.

prvi puta nakon pridea sam bio agresivan i stalno napadao a to u zadnjih godina nije bio slučaj.u ufc-u sam imao osjećaj da sam 'zavezan',u nekom grču uglavnom sam se povlačio i imao sam ogromnu mentalnu barijeru.zašto je tako bilo,teško mi je reći uglavnom više nije ni bitno.mislim da sam uspio otkloniti stvari koji su me mučile i mentalno i fizički ali neću više o tome jer je to jedna zaista čudna i komplicirana priča.

super se osjećam,i fizički i psihički i vjerujem da ću uzeti pojas na kraju usprkos svemu i svima.i da,iduće godine nastupam opet u mma.pozdrav

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI