Cro Cop će vam otkriti svoje tajne u Zagrebu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.09.2012 09:29h Autor:

Mirko Filipović

Mirko Filipović će krajem idućeg mjeseca u Zagrebu održati vlastiti MMA i K-1 seminar za sve borce, trenere i ostale zainteresirane.

Najbolji hrvatski borac svih vremena nalazi se usred priprema za svoj idući meč koji će se održati 14. listopada u Tokiju. Još uvijek nije poznato tko će mu biti prvi protivnik na K-1 World Grand Prixu, no to bi se također vjerojatno trebalo uskoro saznati, iako se s Japancima nikad ne zna.

Nakon što odradi spomenutu borbu, Cro Cop bi trebao održati MMA i K-1 seminar u Zagrebu. Seminar započinje 19. listopada i završava dva dana kasnije.

Seminar za borce, trenere i sve ostale zainteresirane trajat će dakle čak tri dana, a odradit će se ukupno pet treninga. Posjetitelji će moći iz prve ruke saznati sve tajne Mirkove karijere i njegova uspjeha, kako se hrani, kako se priprema, ali kako se odmara i još mnogo toga.

"Odradit ćemo ukupno pet treninga. U petak i subotu po dva treninga, ujutro i popodne, na jednom se radi stand up borba, na drugom parter, u nedjelju će bit samo jedan trening koji će bit kombinacija stand up i partera. Nakon toga sljedi podjela diploma i fotografiranje. Pored taktičko – tehničkog treninga Mirko će govoriti i o načinu prehrane, odmoru, pauzi od treninga, kao i o samom trenažnom procesu prije borbe. Svaki sudionik seminara dobit će na poklon službenu majicu seminara", rekao je organizator Stipe Glavica.

Očekuje se da će cijena i točna lokacija održavanja seminara biti uskoro otkrivena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI