Cro Cop će seminar u Zagrebu odraditi besplatno!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.09.2012 09:46h Autor:

Mirko Filipović

Mirko Filipović i sam je potvrdio da će idućeg mjeseca održati seminar za koji on prema svemu sudeći neće tražiti ni kune naknade, već će sudionici platiti tek ostale troškove organizacije.

Jučer je najavljen seminar Cro Copa u Zagrebu samo nekoliko dana nakon što odradi borbu u Tokiju protiv trenutno još uvijek nepoznatog protivnika. Iako su mnogi zainteresirani očekivali da će cijena biti prilično visoka, čini se da to ipak neće biti slučaj.

Cro Cop je objavio da će on svoje vrijeme i znanje na raspolaganje staviti besplatno, a sudionici će morati sudjelovati tek u pokrivanju nekih ostalih troškova, poput najma dvorane, izrade majica i slično.

"Vikend nakon borbe u Japanu održat ću seminar u Zagrebu, besplatan naravno. Jedino će broj sudionika nažalost biti ograničen radi dvorane i kvalitete samog seminara. Neka se svi zainteresirani jave Stipi Glavici. Želim da ovaj prvi, a i svi ostali seminari budu na vrhunskom nivou i da svaki polaznik može naučiti iz njega", porčio je Mirko na svom Facebook profilu.

Mnogima je ostalo u sjećanju da je Mirko u jednom svom intervjuu otkrio da on za održavanje svog seminara traži da ga se adekvatno i plati, pa je ova vijest tim više iznenađujuća te najbolji borac svih vremena definitivno zbog ovoga zaslužuje veliku pohvalu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI