Cro Cop: Dokazao sam da prva pobjeda protiv Ishiija nije bila slučajna!

Vijesti iz regije 31.12.2014 12:43h Autor:

Cro Cop vs. Ishii

Nakon druge uzastopne pobjede protiv Satoshija Ishiija i obrane IGF pojasa, Mirko Filipović se obratio navijačima i gledateljima u dvorani i pred malim ekranima. U ringu je uzeo mikrofon te se prije svega zahvalio na velikoj potpori koju je uživao proteklih dana tijekom priprema za meč.

"Pozdrav svim navijačima u domovini, svima u dvorani i svima koji su mi dali podršku uoči ove borbe", poručio je vidno zadovoljni Filipović nakon spektakularne pobjede nokautom protiv japanskog judoke i bivšeg IGF prvaka.

"Ponosan sam na sebe. Odradio sam krvave pripreme, bio sam u strašnoj formi i pokazao sam da moja posljednja pobjeda protiv Ishiija nije bila slučajna. Posebno sam ponosan na svoj tim, prijatelje koji su mi pomagali, koji su bili sa mnom. Posebno istaknuti moram Stipu Drviša, Marija Mlinarića, Stipu Glavicu…", dodao je Cro Cop.

Zatim se okrenuo prema veseloj družini na ringu. Tu su bili njegovi stari znanci, prijatelji i suborci. Wanderlei Silva koji mu je predao pojas, Fedor Emelianenko koji mu je prvi čestitao na pobjedi te Bob Sapp i Josh Barnett, također Pride zvijezde protiv kojih se borio u Prideu…

"Poseban osjećaj u meni izaziva pojava svih ovih legendi u ringu u ovom posebnom trenutku. Tu su Fedor Emelianenko, Wanderlei Silva, Josh Barnett i Bob Sapp. Same legende ovog sporta protiv kojih sam se borio. Čast mi je velika i ponosan sam što su mi upravo oni dali pojas koji sam osvojio", zaključio je sretni Filipović.

Ishii se nakon nokauta nije oglasio te je vrlo sporo, uz pomoć kuta izišao iz ringa poslije teškog nokauta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI