Cro Cop: Dobio sam ponudu jedne druge promocije, vidjet ćemo!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.01.2015 20:29h Autor:

Cro Cop

Mirko "Cro Cop" Filipović se iz Japana vratio u Zagreb, gdje je nastupio u naslovnoj borbi INOKI Bom-Ba-Ye eventa, u kojem je highkickom i serijom ručnih udaraca nokautirao Japanca Satoshija Ishiija te obranio svoj IGF pojas prvaka.

Cro Cop je u kolovozu prvi put pobijedio Ishiija i osvojio IGF naslov prvaka, a na Staru Godinu obranio pojas protiv borca kojem ga je i uzeo.

"Stvarno je to bila jedna prekrasna večer za mene", rekao je Mirko za Dnevnik NoveTV u Zračnoj luci Pleso. "Tamo su bili moji prijatelji i suborci iz Pride dana, Fedor, Wanderlei i Barnet".

Mirko je večer završio na prekrasan način.

"Strajfao sam ga s tom nogom, no i to je nekad gore nego da vas čisto pogodi. Dovršio sam ga s dva udarca, ali je on već od high kicka bio gotov. Kasnije sam vidio Satoshija u dvorani i nije mogao doći k sebi".

Cro Copov udarac je odzvonio u svim medijima, ali se čini da je najveću zvonjavu čuo upravo Satoshi Ishii.

"Išao je u bolnicu, boljela ga je glava i povraćao je. Naravno da mi ga je žao. Nikome nije cilj ozlijediti protivnika, no to je rizik koji ovaj sport donosi".

Nakon meča, Japanac Fujita je uzeo mikrofon i ljutito se unio Filipoviću u lice, nakon čega ga je Cro Cop odgurnuo.

"Svi me pitaju to za Fujitu. Ne znam što se zapravo dogodilo. On mi je prišao i nešto rekao. Nisam ga razumio jer ne govorim japanski. Onda sam ga gurnuo".

Meč je iz prvog reda gledao i Scott Coker, predsjednik Bellatora, koji je navodno doputovao u Japan s namjerom da vrbuje Cro Copa i Fedora Emelianenka u Bellator.

"Ne znam što će biti. Još uvijek nemam složen kalendar i ne mogu ništa potvrditi. Dobio sam još jednu ponudu od druge promocije pa ćemo vidjeti".

Mirka je na Plesu dočekalo nekoliko desetaka navijača.

"Mnogo mi znači potpora navijača. Mislim da svakom sportašu to znači".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI