Cro Cop demantirao priču o još jednom velikom revanšu: “Ta borba me uopće ne zanima, ne znam zašto ide izmišljati takve stvari…”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.04.2018 09:17h Autor:

Alexander Emelianenko vs Cro Cop (screenshot)

Mirko Filipović vrlo je brzo reagirao na vijest koju je u ruske medije pustio Alexander Emelianenko.

Podsjetimo, još smo jučer pisali kako je mlađi brat velikog Fedora u razgovoru sa Sport Express portalom iznio informaciju prema kojoj je navodno postignut načelni dogovor oko njegovog revanša s Cro Copom.

“Otići ću malo dalje i otkriti da je moj promotor Alexey Titov rekao kako postoji načelni dogovor oko mojih borbi s Mirkom Cro Copom i Royem Nelsonom. Još nam samo preostaje da se dogovorimo oko detalja”, rekao je tada Alex.

No, čini se da priča o novom dvoboju veterana koji su se prvi put susreli na Prideovom Conflictu iz 2004. godine baš i ne drži vodu. Potvrdio je to i sam Mirko koji se oglasio preko svoje službene Facebook stranice.

Legendarni hrvatski borac pritom je isticao kako mu je ta izjava mlađeg Emelianenka prvi glas o svemu tome, ali i kako ga taj revanš uopće ne zanima.

“Dragi prijatelji, na više portala pojavila se izjava Alexandra Emelianenka da je da je postignut dogovor oko naše uzvratne borbe. Kao prvo, prvi puta čujem za to i ne znam koji je razlog da Alexandar ide izmišljati takve stvari, a moguće da ga je netko i slagao i napričao mu svašta. Uglavnom, meni je ovo prvi glas o tome i nitko me nikada nije kontaktirao radi te borbe, a kamoli da sam se ja dogovorio bilo što vezano za tu borbu. A kao drugo, borba s Alexandrom Emelianenkom me uopće ne zanima. Pozdrav”, napisao je Filipović čiji je fokus sada na Royu Nelsonu i njihovom obračunu koji nas čeka 25. svibnja u londonskoj SSE Areni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI