Cox Fight Night: Pobjede braće Perak i Batinića (VIDEO)

Vijesti iz regije 27.06.2016 12:22h Autor:

Cox Fight Night

U subotu je u Splitu održana borilačka priredba Cox Fight Night. Na programu se ukupno našlo devet mečeva. U kicboxing dijelu programa dominirali su članovi splitskog Pitt Bulla, dok su MMA program obilježile pobjede boraca iz dubravčkog Gladijatora.

U MMA-u su nove pobjede upisala braća Perak. Kristijan Perak (90kg) je brzinski porazio Mađara Arpada Toroka dok je Maro Perak (95kg) slavio nad Ivanom Vičićem iz Srbije.

Matej Batinić (93kg) iz zagrebačkog Leon Gyma bio je bolji od Muhameda Mahmića iz BiH, Muhamet Deskaj (63.5kg) iz Pitt Bulla jednoglasnom odlukom je porazio Talijana Andrea de Balssija, a Karlo Caput (71kg) iz Gladijatora savladao je Dragoljuba Stanojevića.

U kickboxing programu koji se održao po K1 pravilima Fatmir Deskaj (90kg) nokautirao je Mađara Balasza Zsolta, a isto je napravio Domagoj Obradović (88kg) iz Gladijatora u meču s Igorom Kantarom. Član Pitt Bulla Roko Doždor (63kg) odlukom sudaca je upisao pobjedu nad Robom Gheorgheom iz Moldavije. Njegov klupski kolega Finko Barišić (72kg) pobijedio je Talijana Gianmarca Donatea.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI