Cleveland nam želi “ukrasti” budućeg prvaka Miočića (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.09.2012 10:33h Autor:

Stipe Miočić

Stipe Miočić na odličnom je putu da jednog dana možda postane i izazivač za titulu prvaka UFC-a, a to je nešto na što su u Clevelandu iznimno ponosni.

Šire područje Clevelanda broji nešto malo više od dva milijuna stanovnika, dakle gotovo kao polovica Hrvatske. No, bez obzira na broj stanovnika, ne mogu se pohvaliti posebno dobrim sportskim rezultatima. Mnogo nada zbog toga polažu u Miočića te se nadaju da će postati jednog dana prvak UFC-a.

U Ohiju je stoga dosta pažnje posvećeno njegovom večerašnjem meču protiv Stefana Struvea te su napravili TV prilog u kojem ističu kako bi bili vrlo sretni kada bi netko u Cleveland donio neku titulu prvaka po prvi puta nakon 1964. godine.

"Rođen u Clevelandu, odgojen u Clevelandu", kažu u videu, no ispuštaju tom prilikom podatak o njegovim korijenima, iako se čak i na toj snimci pojavljuje u hlačicama s hrvatskom šahovnicom. Najbitnije ipak od svega je da stigne večeras do pobjede, a ako jednog dana zaista postane prvak UFC-a,  vrlo rado ćemo tu zaslugu podijeliti s Clevelandom. Nešto malo kasnije ipak se navodi da mu roditelji stižu iz Hrvatske te intervjuiraju njegovu majku.

Izravni prijenos UFC on Fuel 5 priredbe možete pogledati ekskluzivno na Fight Channel PPV-u (MaxTV, kanal 25) u subotu 29. rujna s početkom u 22:00h.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI