Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Članovi HK Osijek sjajni na izuzetno jakom grappling natjecanju u Kuli | Fight Site

Članovi HK Osijek sjajni na izuzetno jakom grappling natjecanju u Kuli

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.12.2018 18:36h Autor:

HK Osijek

Članovi Hrvačkog kluba Osijek izuzetno uspješno su nastupili na vrlo kvalitetnom grappling turniru proteklog vikenda u Kuli, dok je mladi član istog kluba, Slaven Poznić, proglašen najboljim natjecateljem.

U pitanju je Serbia Grappling Cup 2018 International Open, koji je okupio brojne natjecatelje iz raznih klubova u regiji. Jedan od najaktivnijih klubova u Hrvatskoj, HK Osijek, tamo je otputovao u vrlo jakoj postavi i rezultat nije izostao. Nakon što su bili najuspješniji klub na natjecanju kojem su bili domaćini, ovog puta su se jednako kvalitetnima iskazali na međunarodnom natjecanju u susjedstvu.

Posebno vrijedi spomenuti Ivicu Tadijanova, koji je došao do zlata u teškoj kategoriji, iako je bio najlakši natjecatelj u turniru. Ivica je sam otkrio kako je bio tek nešto sitno preko granice od 93 kilograma, ali da je odlučio kako se neće opteretiti skidanjem kilograma. Tako je nadmašio rezultat iz Osijeka, gdje je u kategoriji do 100 kilograma osvojio broncu. Zato je jednako uspješan kao u Osijeku bio Slaven Poznić, koji je još jednom potvrdio svoj talent, a na kraju je i proglašen najboljim borcem turnira.

U nastavku teksta prenosi službeno priopćenje koje smo dobili izravno od kluba.

“Hrvački klub Osijek u protekla dva tjedna sudjelovao je na dva natjecanja. U nedjelju 16.12.2018., na natjecanju Serbian Grappling Cup 2018 International Open u Kuli, natjecalo se 9 članova kluba koji su u Osijek donijeli 10 novih medalja. Najboljim borcem natjecanja proglašen je Slaven Poznić koji je osvojio zlatne medalje u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji do 84 kilograma. Vedran Vukas proglašen je najboljim seniorom B klase nakon osvajanja prvog mjesta u kategoriji seniora B do 93 kilograma. Uspješni su bili još i Ivica Tadijanov (zlato, seniori A, +93kg), Lovro Ivančić (zlato, juniori, -70kg), Marin Mikulić (2 srebra, juniori i seniori, -84kg), Vedran Lenz (srebro, seniori B, -93kg) i Ante Ljubas (bronca, kadeti, -66kg). Vrijedi napomenuti i odličan nastup Domagoja Matijevića koji je tijesno izgubio polufinale i ostao bez medalje, kao i Vinka Oroza iz BJJ kluba Darda.

Tjedan dana prije, u nedjelju 9.12.2018., održalo se natjecanje Đakovo Christmas Open za natjecatelje do 18 godina u brazilskom jiu jitsu. Marin Mikulić osvojio je 1. mjesto u kategoriji do 84kg, Lovro Ivančić bio je srebrni do 74 kilograma, dok su Luka Vukić i Zvonimir Marić bili brončani u kategorijama do 84 kilograma i do 69 kilograma. Hrvački klub Osijek ponosan je velik uspjeh svojih članova i poziva sve zainteresirane da se pridruže treninzima.”

Rezultati cijelog natjecanja uskoro bi se trebali naći na Facebook stranicama eventa, ali i organizatora, Constrictor Fight Teama, gdje već sada možete pogledati fotografije s natjecanja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI