Čitatelji Fight Sitea nadmoćno presudili koga žele za idućeg protivnika Cro Copa

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.02.2019 18:35h Autor:

Mirko Filipovic (screenshot)

Odmah nakon što je savladao Roya Nelsona, pitali koga biste voljeli vidjeti kao idućeg protivnika Mirka Filipovića. Rezultati ankete su po mnogima očekivani, budući da je nadmoćno presudio izbor s protivnika s kojim je Filipović već odradio borbu 2005. godine prema MMA Fightingu i borbu desetljeća prema Sports Illustrated magazinu.

Cro Cop je nakon borbe najavio kako su velika šanse da nastupi na Bellatorovoj priredbi u Londonu, a slične informacije dolaze i od izvora bliskih vodstvu Bellatora. Odmah se krenulo špekulirati o tome tko bi mu mogli biti potencijalni protivnici. Bellatorov teškaški roster stvarno je prepun zanimljivih imena, ali mi smo ponudili tri. U sve tri opcije bi to bio revanš borbe koju je Cro Cop prvobitno izgubio.

Nije nas iznenadio podatak da je čak 972 glasa otišlo borbi protiv Fedora Emelianenka. To je zapravo revanš kojem se fanovi iz regije nadaju još od trenutka kad je u Prideovom ringu održan. Bilo je to 2005. godine, a Fedor je tada slavio jednoglasnom odlukom sudaca. Druga opcija bio je Mirkov vršnjak Cheick Kongo, koji s 44 izgleda jednako impresivno kao Filipović. Francuza želi vidjeti 413 čitatelja, dok posrnulog Franka Mira želi vidjeti 384 borilačka fana koji prate naš porta. Preostala je opcija netko drugi, koja baš i nije bila popularna. Za nju je glasovalo 137 čitatelja.

51% posto je nadmoćna pobjeda Fedora Emelianenka i na Bellatoru je da pokuša to ugovoriti. To bi mogla biti savršena oproštajna borba za obojicu, no ne smijemo otpisivati Cro Copa sve dok se nalazi u ovakvoj formi. U poznim godinama karijere imati deset pobjeda u nizu je nešto nevjerojatno.

Koga želite kao idućeg protivnika Cro Copa?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI