Čitatelji Fight Sitea izabrali najimpresivniju Cro Copovu pobjedu u posljednjih pet godina (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.01.2017 12:59h Autor:

Cro Cop (Twitter)

Nošeni posljednjim uspjehom Mirka Filipovića od naših smo čitatelja zatražili da nam izaberu najimpresivniju pobjedu koju je legendarni Cro Cop ostvario u posljednjih pet godina.

Među ponuđenim kandidatima našla su se dva Mirkova trijumfa s K-1 WGP-a te po jedan koji je ostvario u UFC-u, IGF-u i Rizinu.

Prema rezultatima ankete koja je prikupila nešto više od 1300 glasova, izgleda kako vas je najviše impresionirala Cro Copova osveta Gabrielu Gonzagi kojeg je svladao 11. travnja 2015. godine na UFC-ovoj poljskoj priredbi, a istoj ste dodijelili čak 76% glasova. Pobjeda nad Muhammedom “King Mo” Lawalom na posljednjem Rizinovom eventu, kojeg je Filipović završio osvajanjem turnira u otvorenoj kategoriji, prikupila je naklonost 16% sudionika ove ankete.

Uspješni nastupi protiv Ismaela Londta i Satoshija Ishiija prikupili su po 3% glasova, a najmanje privlačnim se prikazao odgovor koji je ponudio pobjedu nad Pavelom Zhuravlevom (1%).

Zahvaljujemo se na prikupljenim glasovima, a pobjede za koju se većina opredijelila možete se prisjetiti u nastavku članka.

Odaberite najimpresivniju Cro Copovu pobjedu u posljednjih pet godina:
  • protiv Gabriela Gonzage (UFC FN) x 1.142 puta75%
  • protiv King Moa (RIZIN) x 241 puta16%
  • protiv Ismaela Londta (K-1 WGP) x 57 puta4%
  • protiv Satoshija Ishiija (IGF) x 50 puta3%
  • protiv Pavela Zhuravleva (K-1 WGP) x 24 puta2%

Ukupno glasano: 1.514 puta

Loading ... Loading ...

A video posted by Mark Eidelman 🇷🇺 (@pride.forever) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI