Cingel na vaganju provocirao Kadića, odgovor će dati u ringu!

Vijesti iz regije 28.09.2013 08:57h Autor:

Miroslav Cingel i Dario Kadić

U petak je održano vaganje u Žilini za "Diamonds Explosion 2", gdje su svi borci uspješno prošli vagu. Da vaganje ne bi bilo dosadno pobrinuo se Slovak Miroslav Cingel koji je u više navrata provocirao borca sarajevskog "Scorpiona" Darija Kadića.

Glavna borba večeri na "Diamonds Explosion 2" za WKF pojas prvaka Europe između Miroslava Cingela i Darija Kadića će biti pravi "rat", posebno nakon današnjeg vaganja. Kako saznajemo od trenera "Scorpiona" Harisa Sipovića i samog borca, Cingel je tijekom vaganja više puta naglašavao kako Dario nema što da traži u meču s njim te na samom odmjeravanju ljutito se unio u lice Kadića. On je odgovorio kako će na sve provokacije odgovor dati u ringu te se nada da će Cingel biti raspoložen za borbu kao i u petak.

"Cingel je danas pokušao isprovocirati mene i moj tim, ja sam naravno profesionalac i sve to što je radio odgovor će dobiti u ringu. Nadam se da će u ringu biti jednako hrabar kao i na vaganju," rekao je Kadić za Fight Site.

Pored Kadića na "Diamonds Explosion 2" će nastupiti Hamza Selimović i Ivan Šakić. Selimović će se boriti protiv Tomaša Šenkyra u borbi do 84 kg, dok će borac iz "Winnera" rukavice ukrstiti sa Milonom Palošem u borbi do 71 kg.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI