Hrvatski trojac napada japanski trojac na Pancrase 286 eventu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.04.2017 13:50h Autor:

Pancrase 286

Tri hrvatska MMA borca za tri tjedna odlaze u Japan, gdje će kao predstavnici tima Branka Cikatića nastupiti na eventu najstarije svjetske MMA promocije, Pancrasea.

Podsjećamo, Blažičević i Radman su ovu priliku zaslužili pobjedama na “Road to Pancrase” eventu, a nakon toga im se pridružio i Burušić. Njih trojica na ovom eventu predstavljaju tzv. Branko Cikatić tim. Inače, legendarni hrvatski borac inače je Pancraseov lovac na talente, a u Japanu njegovo ime i dalje jako puno znači, pa se ovog puta koristi i u promotivne svrhe eventa.

Blažičević ujedno nastupa u glavnoj borbi, gdje će mu se suprotstaviti Takasuke Kume (19-4-4). Kume je jako dobar grappler, koji je slavio u svoje posljednje tri borbe. Burušić će se boriti protiv Isaoa Kobayashia (20-4-4), 28-godišnjaka koji je prošle godine nastupao dva puta u Bellatoru, no nakon poraza u obje borbe se oprostio od daljnjih nastupa u drugoj najboljoj svjetskoj promociji. Treći hrvatski predstavnik, Anton Radman, ima skorom najneiskusnijeg protivnika. Takashi Sato (9-1) je 26-godišnji borac koji od početka svoje karijere nastupa u Pancraseu.

Pancrase svoje evente održava još od 1993. godine, kad su se pojavili pod krilaticom “Yes, We are hybrid wrestlers”, a neke od zvijezda iz ranih dani bili su Bas Rutten, Ken i Frank Shamrock te Maurice Smith. Do danas su održali 285 evenata, a ovaj se održava 23. travnja. Što je također bitno, eventi ove promocije prenose se na UFC-ovom servisu Fight Pass, pa bi domaći fanovi mogli vrlo lako pogledati nastupe ovih naših boraca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI