Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Chorchyp uspješno operiran, slomio ruku u obračunu s Poturkom! (FOTO) | Fight Site

Chorchyp uspješno operiran, slomio ruku u obračunu s Poturkom! (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.10.2014 10:38h Autor:

Foto: Facebook

Jedno od najvećih iznenađenja FFC-a 14 u Ljubljani je bila i spektakularna pobjeda Denisa Chorchypa protiv favoriziranog bosanskohercegovačkog kick boksera Dženana Poturka. Iako je većina očekivala težak zadatak za slovensku zvijezdu, a eventualna pobjeda se smatrala velikim iznenađenjem, Slovenac je već u prvoj rundi brutalno nokautirao Poturka i stigao do najveće pobjede u svojoj borilačkoj karijeri.

No, slavlje je imalo i drugu stranu priče. Chorchyp je, naime, blokirajući jedan "kick" zadobio frakturu lijeve podlaktice. Odmah nakon dvoboja je podvrgnut operativnom zahvatu te je problem "riješen". Slovenac se nakon operacije javio svojim navijačima iz bolničkog kreveta te se zahvalio na poršci. Iako je operativni zahvat bio rutinski, zacijeljivanje rane i 12 šavova će ga spriječiti da se odmah vrati u trenažni proces.

S obzirom na velike planove i ambicije da postane FFC prvak (izjavio je to na press konferenciji poslije eventa) Denisa čeka velik posao i teški Final Fight izazovi u budućnosti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI