Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cheick Kongo i Orsat Zovko zajedno na FFC štandu u Monacu | Fight Site

Cheick Kongo i Orsat Zovko zajedno na FFC štandu u Monacu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.10.2013 11:43h Autor:

Photo by Fight Site

Najveći i najugledniji sajam sportske medijske industrije na svijetu, Sportel, koji se upravo održava u Monacu, je ugostio i štand Final Fight Championshipa. Ovo je premijerno pojavljivanje najjače regionalne borilačke promocije na ovom uglednoj priredbi koja svake godine ugosti sve najveće sportske brandove na svijetu.

FFC štand je posjetio te sadržaj razgledao i bivši UFC borac, a danas član Bellatora, Francuz Cheick Kongo. Kako Fight Site saznaje, Kongo je oduševljen produkcijom i nivoom kvalitete koju je imao prilike vidjeti na isječcima FFC evenata.

U Monacu tijekom sajma boravi i glavi čovjek Final Fighta, Orsat Zovko te nam je u kratkoj izjavi rekao da su reakcije na FFC vrlo pozitivne.

"Ljudi već znaju što je FFC i što predstavlja za borilački sport ne samo regije, nego i čitave Europe. Oni koji su imali prilike pratiti evente su prije svega oduševljeni produkcijom i uzbudljivim borbama. Sviđa im se mješavina slobodne borbe i kick boksa", poručuje Zovko.

Nova priredba iz FFC serije je na rasporedu već idućeg petka kada Final Fight stiže u zagrebačku Arenu. Priredbu predvode Zelg Galešić i Ricco Rodriguez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI