Čedo Pantić došao do pobjede u Njemačkoj

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 31.03.2019 03:40h Autor:

Obiango vs. Pantić

Čedo Pantić nastavlja svoj impresivni niz pobjeda na putu prema svjetskom kickboxing vrhu. Njegova nova žrtva je Chris Obiango, iskusni borac kojeg je “TDI” savladao u njemačkom Ulmu.

Nakon što je u posljednje dvije godine postao jedan od najpopularnijih kickboksača u regiji, Čedo Pantić krenuo je osvojiti Europu. Megdanov prvak odradio je svoju prvu borbu u Njemačkoj i to u Ulmu, gdje je savladao Chrisa Obianga.

Već na jučerašnjem vaganju mogli smo vidjeti kako je protivnik puno krupniji od Čede te kako će borac iz “KBK Hektora” morati toj činjenici prilagoditi svoju taktiku. Trener Predrag Stanković i ostatak ekipe dobro su proučili situaciju, a na Čedi je bilo da to provede u djelu.

U tome je uspio. Kroz devet minuta ove borbe prezentirao je sjajnu kondiciju koja mu je dozvolila da se bori upravo onako kako je bilo potrebno. Tu se misli na brze ulaske i kombinacije, s jako puno kickova u tijelo, kojima se neutraliziraju napadi protivnika te se zapravo umanjuje cijela njegova želja za napadima. Čedo se borio hrabro, primio je podosta udaraca, no još više od toga je zadao. Bio je svjestan da mora primiti štete ukoliko istu želi nanijeti i to je majstorski odradio.

Sudačka odluka niti u jednom trenutku nije bila upitna i Čedo Pantić nastavlja svoj put prema najvišem rangu, prvo europskog, a onda i svjetskog kickboxinga.

Za sve moje ljude,sto uporno se trude da sutra bolje bude! 🙏💪

Objavljuje Čedo PantićSubota, 30. ožujka 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI