Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Čedo Pantić danas u Njemačkoj protiv glavu većeg protivnika | Fight Site

Čedo Pantić danas u Njemačkoj protiv glavu većeg protivnika

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.03.2019 05:00h Autor:

Pantić vs. Obiango

Samo dva tjedna nakon što je na četvrtoj priredbi Megdana ostvario najveću pobjedu dosadašnje karijere, Čedo Pantić otputovao je u Njemačku na novi veliki ispit. Borit će se u Ulmu, gdje ga čeka Chris Obiango. 

Pantićev protivnik iskusan je borac koji često nastupa u njemačkim ringovima. Na jučerašnjem vaganju činio se podosta krupniji od mladog borca iz Modriče. Nekoliko je centimetara viši od Pantića, a i muskulatura mu izgleda impresivno. Ono što Čedo misli o njemu najbolje je rekao na Facebooku.

“Na bini si jak, vidjet ćemo sutra u ringu kakav si”, napisao je Čedo uz podjelu dvije fotografije. On svakako gori od samopouzdanja, koje gradi na tome da je svakim svojim mečem sve bolji i pokazuje konstantan značajan napredak.

Pantić u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri još uvijek ne zna za poraz, a nedavno je izjavio kako je već sada spreman prihvaćati veća imena za protivnike. Obiango nije toliko velik, ali je svakako poznat u kickboxing krugovima. Pobjeda protiv njega bi bila velik rezultat i put prema još većim mečevima i promocijama.

Na bini si jak,vidjecemo sutra u ringu kakav si! 😊

Objavljuje Čedo PantićPetak, 29. ožujka 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI