Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Caput nakon nokauta za pet sekundi: “Malo tko je uopće vjerovao u mene” (VIDEO) | Fight Site

Caput nakon nokauta za pet sekundi: “Malo tko je uopće vjerovao u mene” (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.08.2018 12:25h Autor:

Karlo Caput

Krlo Caput je nas je sve sinoć vrlo pozitivno iznenadio kada je za samo pet sekundi nokautirao višestruko iskusnijeg ukrajinskog borca Renata Lyatifova na priredbi “Crime rush”

Osim što je bio domaći borac Lyatifov je u ovu borbu šao sa “scoreom” 34-23, ali i s nizom od četiri pobjede. Karlo je po prvi put nastupio na nekom eventu izvan regije, ali nije imao straha niti pretjeranog respekta prema svom protivniku.

Hrvatski borac Karlo Caput nokautirao Ukrajinca u šestoj sekundi borbe! (VIDEO)

Dubrovački vjesnik donosi prvu izjavu Caputa nakon velike pobjede:

“Malo je tko vjerovao u mene, tek moji najbliži, trener te prijatelji iz Gladiatora. Oni, čini mi se, čak više od mene, dok je većina mislila kako ne mogu ništa napraviti. Ali, zahvaljujući treneru, podršci koju sam imao od svojih doma u proteklih mjesec i pol dana, zatim pomoći svo vrijeme Mara Peraka, Kristijana Peraka, Ante Deliji, svima koji su na treninzima dan-noć ‘glumili’ Renata Lyatifova, uspio sam se dobro spremiti te na kraju ostvariti pobjedu. Trener Michael William, Brazilac, s kojim radim već devet mjeseci, pazio je baš na sve tijekom priprema za ovu borbu. Vodio je brigu ne samo kako treniram, već što jedem, ma, kako dišem…”, otkriva dobro raspoloženi Caput kojem je ovo bila sedma profesionalna pobjeda u jednako toliko nastupa.

“Trener je isticao kako je Lyatifov vrlo dobar u hrvanju. Trebalo je spremiti obranu od toga. Govorio mi je trener: ‘Kad te baci na pod, bez panike’. Trenirali smo kako se osloboditi od držanja, kako se što prije podići na noge. To sam radio na treninzima s Marom, Kristijanom i Antom, ali i sa Sebastianom Ariasom, Gordanom Lovrićem, Mariom Dabom, Lukom Milidragovićem, zatim pomogli su i Domagoj Obradović, Srđan Marović, Antun Račić, Robert Soldić, Luka Depolo… Sparirao je i trener Michael. Nadam se da nisam koga zaboravio tko mi je bio od pomoći. Hvala im svima”, dodaje sjajni Caput koji ipak ne zna kada bi sljedeći put trebao nastupiti…

“Nadam se kako će biti tako, kako ću vrlo brzo opet imati borbu. Jedva čekam da netko nazove i ponudi mi novu borbu.”

U nastavku možete pogledati nokaut, ali i čitav meč Karla Caputa.


PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI