Buco Ostojić: Želim Jurkovića, Brestovca ili Peraka u oproštajnom meču!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.04.2013 12:57h Autor:

Domagoj Ostojić (foto: Večernji list)

Domagoj "Buco" Ostojić spada među najiskusnije hrvatske K-1 borce, a imao je i priliku naći se u ringu s velikim Badr Harijem prije pet godina.

No, nakon što je u listopadu protekle godine u svom Splitu odradio meč protiv Nizozemca Marcella Adrainsza zadobio je dvije teške ozljede, veliku posjekotinu na potkoljenici, a došlo je i do oštećenja lijevog oka nakon jednog udarca.

Zbog toga mu je čak prijetio i gubitak vida, pa je podvrgnut brojnim operativnim zahvatima. "Kad su mi skinuli šavove s lica, na lijevom oku pala mi je mrežnica i pukla rožnica te mi je oko praktički iscurilo, a i leća mi je bila jako oštećena. Ova deseta, vađenje silikona iz oka, izvest će se u privatnoj poliklinici jer sam previše puta bio pod općom anestezijom, a navodno su dopuštene dvije godišnje pa su mi pluća poprilično oštećena", rekao je Buco za Večernji list.

Unatoč brojnim savjetima da više nikad ne ulazi u ring, čini se da Ostojić ipak želi odraditi najmanje jedan oproštajni meč. "S obzirom na to da će to oko biti krhko, liječnici i prijatelji odgovaraju me od nastavka bavljenja kick boksom. Prihvatit ću te savjete, ali uz oproštajne mečeve."

Kad su u pitanju potencijalni protivnici, radi se o samom vrhu hrvatske borilačke scene… "U kick boksu bi to mogli biti Jurković ili Brestovac, a u slobodnoj borbi Maro Perak. Mnogi me sada podcjenjuju jer u posljednjih pet godina nikad nisam bio pravi, skrenuo sam s pravog puta, bio okružen lošim ljudima, no za ovo sam jako motiviran", dodao je Ostojić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI