Brutalni okršaj teškaša na FFC-u 34

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.11.2018 14:57h Autor:

FFC34

Ovog nas petka očekuje još jedan sjajan event iz radionice Final Fight Championshipa. 34. izdanje ove borilačke promocije održati 16. studenog u vegaškom Fight Domeu, dvorani izgrađenoj posebno za FFC priredbe u sklopu Caesars Entertainment’s Rio Las Vegas casina.

Našoj publici najzanimljivija borba bit će u kick-boksing disciplini, a u FFC ringu će rukavice ukrstiti FFC prvak lake kategorije Samo Petje i Bruno Gazani iz Brazila. Samo Petje je inače u FFC-u skoro od samih početaka te je ujedno bio i prvi FFC prvak dvije divizije, a u promociji je ubilježio čak 14 nastupa, od čega 12 pobjeda i samo dva poraza.

Još jedna borba koja će sigurno biti vatromet donosi brutalni okršaj teškaša kad u ring uđu  DJ “Da Protege” Linderman (21-14-0) Yreka i Tony “Hulk” Johnson (11-4-1), dva golema teškaša i MMA veterana, a pitanje nije hoće li ova borba ići do odluke, nego tko će je i kada prekinuti.

Lindermanu će ovo svakako biti borba za iskupljenje jer u meč ulazi s dva poraza, jedan nokautom i jedan odlukom. Inače ima sjajan rezime  te je u karijeri porazio i Bellatorova veterana Carla Seumanutafu, ali je isto tako izgubio od Anthonyja Johnsona.

Tony Johnson ima 2-2-1 u zadnjih pet borbi, a zadnje je dvije izgubio dok je jedna zavrsila „drawom“. Poput Lindermana, također ima impresivnu profi karijeru iza sebe te se može pohvaliti skalpovima kao što su Tim Sylvia kojeg je porazio tehničkim nokautom, ali je zato izgubio od UFC prvaka dvije kategorije, Daniela Cormiera. Šest od jedanaest pobjeda ostvario je nokautom, što puno govori o njegovom stilu.

Ostatak borbi će po običaju pokrivati kick-boksing, MMA i boks, pa se tako na FFC 34 fight cardu nalazi i okršaj Jermainea Sota i bivšeg FFC prvaka Meletisa Kakoubavasa kao i napeti meč Zacharyja Cavendera i Mariusa Cantonerua.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI