Brutalna najava za povratak Ante Delije! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 03.05.2018 23:51h Autor:

Ante Delija

Ovog će vikenda svoju prvu borbu nakon dvije i pol godine odraditi Ante Delija, jedan od najvećih hrvatskih MMA potencijala. U japanskom Rizinovom ringu čeka ga borba protiv Ricarda Prasela, a evo i najave za Delijin povratak.

Najava je objavljena na Facebook stranici Delijinog bazičnog tima, dubrovačkog Gladijatora te se sastoji od nekih Antinih promo snimaka, snimaka s treninga te inserata iz njegovih dosadašnjih borbi. Ekipa iz Gladijatora videom želi naglasiti koliko Delijin povratak znači za njihov klub, no jednako tako puno on znači i za cijelu regionalnu borilačku scenu.

U Japanu ga čeka neporaženi brazilski teškaš Ricardo Prasel (9-0), majstor partera, ali i borac o kojem se teško može pronaći nešto konkretnije. Tek posljednji mu protivnik ima spomena vrijedan skor (8-4), dok su ostali ili u minusima, ili im je borba protiv Prasela bila jedna od rijetkih u kojima su nastupili, odnosno tu je nekoliko boraca sa skorom 1-2. Sve je njih Prasel savladao u prvoj rundi, no s nekim kao što je Delija se do sada nije susreo.

Dubrovački teškaš u karijeri ima skor 14-3, a gubio je tek od Diona Starringa na FFC eventu te od Denisa Smoldareva i Marcina Tybure (lom noge radi kojeg je bio na pauzi) u ruskoj M-1 Global Promociji. Delija nažalost ipak nije dio Rizinovog teškaškog turnira, s čijim bi se pobjednikom trebao susresti Mirko Filipović, no pobjeda u ovoj borbi bi mu svakako izgradila ime u japanskoj promociji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI