Brestovac upozorio Verhoevena: “High kick nije jedina stvar na koju bi trebao pripaziti!”

Vijesti iz regije 27.05.2018 14:32h Autor:

Mladen Brestovac i Rico Verhoeven

Još tjedan dana je ostalo do Glory 54 priredbe u Birminghamu na kojoj će Mladen Brestovac (56-12-1, 35 KO) ponovno izazvati kralja teške kategorije, Rica Verhoevena (53-10, 16 KO) .

“Scorpion Sting” je naslov prvi put napao 2016. Tada je nakon pet rundi akcije jednoglasnom sudačkom odlukom slavio Nizozemac. Iako je zadržao pojas, mnogi su na taj meč gledali kao Ricov najteži ispit u Gloryju.

“Teško mi je reći je li naš prvi meč bio njegov najveći izazov u Gloryju”, rekao je Brestovac u intervjuu za Glory. “Bila je to dobra borba, ali imao je on teških borbi i prije i nakon toga. Tako da to pitanje trebate postaviti njemu.”

Dvije godine kasnije Brestovac smatra da je dosta napredovao i očekuje drugačiji meč.

“Kada s nekim odradite pet rundi, vidite i naučite neke stvari. Ali svaka borba je drugačija, pogotovo dvije godine kasnije. Mislim da je on puno napredovao, ali i ja sam također. Mentalno sam narastao od prve borbe i skupio mnogo prvoklasnog iskustva boreći se u Gloryju.”

Na svom putu prema novoj borbi za naslov stradao je i Hesdy Gerges. Na Glory 49 priredbi u rujnu Bretsovac je šokirao publiku nokautiravši veterana sjajni  high kickom nakon samo 37 sekundi.

“Taj nokaut je iznenadio sve prisutne u dvorani te večeri jer nitko ga nije očekivao, pogotovo ne tako rano u borbi.”

Nokautom je impresoniran bio i Verhoeven, ali Brestovac tvrdi da lijevi high kick nije jedina stvar oko koje bi prvak trebao brinuti uoči revanša.

“Ja na treningu high kick zapravo uopće ne vježbam. Obično sam fokusiran na različite aspekte sporta. Stoga, mislim da mora biti na oprezu i pripaziti na razne stvari.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI