Brestovac uoči obrane pojasa: Ne smijem dopustiti da suci odlučuju o pobjedniku

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.11.2015 16:38h Autor:

Mladen Brestovac

Mladen Brestovac, najbolji hrvatski kick-boksač, prošle je godine osvojio naslov Nuit Des Champions prvaka u teškoj kategoriji. Godinu dana kasnije, točnije 14. studenog, u Marseilleu ga čeka njegova prva obrana ovog pojasa i to protiv domaćeg borca Fabricea Aurienga.

Do naslova NDC-ovog prvaka Mladen Brestovac je došao pobjedom nad Nicolasom Wambom, a sada će mu na putu do obrane pojasa stajati Aurieng, profesionalni boksač koji paralelno nastupa i u kick-boksu. Brestovac se u razgovoru za Fight Site osvrnuo na nadolazeći meč te nam je otkrio da na pripremama najviše radi na brzini i eksplozivnosti.

Vremena za odmor nije imao, jer je posljednji nastup odradio 10. listopada na Glory 24 priredbi u Denveru kada je poražen od opasnog Benjamina Adegbuyija. Nažalost, posljedice tog meča još uvijek osjeća na lijevoj nozi, ali je uvjeren kako će se do nastupa u Marseilleu potpuno oporaviti. "The Scorpion Sting" pripreme najviše prilagođava borbi protiv nižeg suparnika koji boksa u lijevom gardu, a ovim putem nam je i otkrio nešto o protivniku te o svojim prednostima u odnosu na Aurienga.

"Njegovo najjače oružje je njegova lijeva ruka, a najveći nedostatak nožne tehnike. S druge strane, kao svoje prednosti bih istaknuo visinu, snagu i tehniku", izjavio je Brestovac.

Aurieng će imati prednost domaćeg terena, ali Mladena to ne smeta previše jer, kako sam kaže, ne smije dopustiti da odluka o pobjedniku dođe u ruke sudaca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI