Brestovac razočaran: Bio sam jako loš, ovo se više neće ponoviti!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.10.2015 11:20h Autor:

Photo: Gloryworldseries.com

Mladen Brestovac nije iskoristio priliku karijere koja mu se nudila proteklog vikenda na Gloryjevom turniru u Denveru. "The Scorpion Sting" je bio jedan od boraca koji su sudjelovali na turniru četvorice izazivača u teškoj kategoriji, no nažalost poražen je već u polufinalu od Benjamina Adegbuyija. Tamnoputi Rumunj ga je "izbombardirao" low kickovima koji su kumulirano napravili veliku štetu te su na koncu doveli do toga da Brestovac u trećoj rundi više nije mogao stajati na nogama. Obično je on bio taj koji je "gazio" protivnike nožnim tehnikama, no ovaj put je naišao na nekoga tko mu je i u tom segmentu bio ravan.

Drugi lako primjetljiv problem za Zagrepčana je bila kondicija, odnosno nespremnost posebno izražena nakon prve tri minute. Brestovac je teško disao, još teže se kretao što ga je znatno onemogućavalo u bježanju iz kuta gdje ga je Adegbuyi taktički odlično konstantno tjerao. Ipak, Mladen nije razočarao unatoč ovim objektivnim problemima. Odradio je mušku borbu i pokazao da je zasluženo svjetski vrh. Za onu dodatnu stepenicu prema naprijed treba napraviti neke promjene.

U poruci koju je poslao svojim fanovima preko službenog Facebooka, "The Scorpion Sting" je rijetko iskreno (kada govorimo o samokritici boraca)  prokomentirao meč te je izrazio razočarenje vlastitim nastupom.

"Napokon sam odgledao borbu. Užasno sam razočaran i tužan svojim nastupom, previše sam primio low kickova u prvoj rundi i jednostavno sam postajao sve sporiji na nogama. Također visina na kojoj se Denver nalazi što iznosi 1600 metara te moja prevelika težina koja je u četiri dana do borbe provedena u SAD-u narasla za tri kile (iako ne razumijem kako) su doveli do toga da izgledam tromo i nespremno. Iako sam kao manijak trenirao tri mjeseca za taj turnir", poručio je iskreno Brestovac i dodao:

"Ispričavam se svima na lošoj izvedbi pogotovo ljudima koji su mi pomagali. Takav nastup se više neće ponoviti. Jednostavno sam bio neprepoznatljiv. Ovo je bilo jedno veliko iskustvo i motivacija za dalje te razlog za neke promjene u pripremama. 14. studenog u Marseilleu je popravni koji jedva čekam…", zaključio je Brestovac.

Podsjećamo, 14. studenog Mladen će braniti titulu u jednoj francuskoj promociji protiv domaćeg borca Fabricea Aurienga. To bi po svemu sudeći trebao biti jedan potpuno drugačiji meč.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI