Brestovac priznao: Ali "Tornado" me u prvoj rundi iznenadio

Vijesti iz regije 26.10.2013 11:35h Autor:

Photo by Ivana Kaurloto (Fight Channel)

Vjerojatno do najveće pobjede karijere sinoć je u zagrebačkoj Areni stigao hrvatski teškaš Mladen Brestovac. "Scorpion sting" je na FFC 08 eventu jednoglasnom odlukom sudaca svladao odličnog Turčina Ali Cenika. A počelo je prilično loše za domaćeg borca jer je Cenik u prvoj rundi dominirao, odlično je skraćivao distancu i nekoliko je puta čisto pogodio Brestovca. Publika u Areni je utihnula…

Nakon priredbe zagrebački borac je odlično analizirao meč.

"Moram priznati da me malo iznenadio na početku. Vrlo brzo je zatvarao distancu i primio sam nekoliko čistih udaraca. Nekako sam usporeno ušao u meč, kao da sam bio uspavan. No, nije se radilo o ozbiljnijim udarcima i nisam bio uzdrman. Ipak sam ja velik dečko i mogu primiti puno", izjavio je Brestovac i dodao:

"Kasnije sam uspostvio svoj ritam i osjećao sam se puno bolje i ugodnije u dvoboju. Nisam htio srljati u nokaut jer je Ali opasan sa svojim krošeima od kojih je neki mogao zalutati. Sve u svemu sam zadovoljan."

Ovo je zagrebačkom teškašu bila čak četvrta pobjeda u nizu. Nakon Vansteenea, Munoza i Lascenka, stigao je i skalp iskusnog Alija. Valja naglasiti da je u posljednje tri godine Mladen ubilježio tek dva poraza (Londt i Adegbuyi), a da je ubilježio devet vrijednih pobjeda. Već ranije je objavljeno da će Brestovac svoju karijeru najvjerojatnije nastaviti u najjačoj svjetskoj kick boks promociji – Gloryju.

Ali "Tornado" je s druge strane nakon dva slavlja u nizu ubilježio drugi poraz u 2013.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI