Brestovac pred novu FFC obranu: Porazi od Rica Verhoevena učinili su me još boljim

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.09.2018 19:40h Autor:

Mladen Brestovac

Godinu i pol dana nakon posljednjeg nastupa, Mladen Brestovac vraća se u FFC ring, gdje će odraditi novu obranu naslova teškaškog kralja regionalne borilačke promocije. U Las Vegasu čeka ga Jhonata Diniz.

Između dva FFC nastupa, Mladen je upisao dva nastupa u najvećoj svjetskoj kickboxing promocijj, Gloryu. Prvo je prije točno godinu dana nokautirao Hesdya Gergesa, čime je izborio drugi napad na svjetsku titulu, no Rico Verhoeven ponovno je bio nepremostiva prepreka za najboljeg hrvatskog borca. Ipak, Mladen je uvjeren da je nakon svake od te dvije borbe postao bolji nego što je bio.

“Protiv Rica sam se dva puta borio za titulu i oba puta sam jako puno naučio. Rico je borac koji će ti ukazati na sve tvoje slabosti i stvari na koji moraš poraditi”, rekao je Mladen o svojim borbama protiv najboljeg svjetskog teškaša dodavši: “Oba puta sam odmah nakon meča bio motiviran napredovati i postati još bolji.”

Brestovca s razlogom možemo zvati kraljem Final Fight Championshipa, budući da je do sada u njihovog ringu nastupio 11 puta i svaki put je upisao pobjedu, od čega je šest puta bilo prekidom. To je uspio na način da je maksimalno respektirao svakog protivnika i u potpunosti se pripremio za svakog od njih. Tako ne namjerava podcijeniti niti Jhonatu Diaza, borca koji nema toliko puno mečeva kao on, no gotovo sve što je odradio je bilo na visokoj razini.

“Borio sam se s podosta boraca koji su agresivni poput njega. No, ja se za svaku moju borbu pripremam jednako. I ovu borbu vidim kao moju pobjedu i mislim da ću do nje doći sudačkom odlukom”, oprezno je Mladen najavio ono što ga čeka 12. listopada u Fight Domeu.

Diniz je inače 192 centimetra visok brazilski borac, koji je u Gloryu nastupio sedam puta, upisavši tri pobjede i četiri poraza. Pamtimo ga s eventa u New Yorku 2013. godine, na kojem je bio bolji od našeg Igora Jurkovića.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI