Brestovac: Poljak je tvrd, ali mi nije mogao parirati!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.12.2014 12:03h Autor:

Photo by Ivana Kaurloto (Fight Site)

12. pobjedom u nizu Mladen Brestovac je stigao do FFC pojasa. Sinoć je u opatijskoj dvorani Marino Cvetković svladao Poljaka Wieslawa Kwasniewskog tehničkim nokautom u 2. rundi postavši prvi povijesni prvak u teškoj kategoriji Final Fight Championshipa.

Već je početak dvoboja pokazao da je The Scorpion Sting za klasu bolji borac od svog suparnika, a kada je "leglo" prvo koljeno počeli su problemi za Kwasniewskog. No ipak…

"Osjetio sam da ima izuzetno tešku ruku. Jako je tvrd, morate biti pažljivi da nešto ne sjevne. Ali mi tehnički nije mogao parirati. Načeo sam ga koljenom, a svi ste vidjeli kraj u drugoj rundi", rekao je presretni Mladen Brestovac nakon sinoćnjeg slavlja u Opatiji.

Veliki Brestovčev niz započeo je upravo u tom gradu prije nešto manje od dvije godine. Danas je Zagrepčenin jedan od najboljih teškaša svijeta te je u par tjedana osvojio dva pojasa.

"Istina, pobijedio sam Wambu u Francuskoj prije nekoliko tjedana, a sada sam osvojio i FFC pojas. Velika mi je čast biti prvak u ovako kvalitetnoj promociji. Htio bih se zahvaliti FFC-u i gospodinu Zovku na sjajnoj organizaciji i ovoj prilici. Presretan sam što sam dio ovoga", poručio je The Scorpion Sting.

U 12. dvoboja bez poraza Brestovac je svladao i velika imena poput Lascenka, Cenika, Munoza, Wilnisa i Wambu. Zbrojivši sve njegove rezultate od 2010. zagrebački nokauter ima impresivnih 18-2.

Slijede li Brestovcu sada novi ispiti u Gloryju ili će prvi nastup u 2015. godini imati ponovno u FFC-u, još uvijek ne zna. Slijedi kratak odmor i skorašnji povratak treninzima…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI