Brestovac: Očekivao sam da će boksat, a presudio je low kick

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.10.2015 10:44h Autor:

Photo: Gloryworldseries.com

Odmah nakon poraza protiv Benjamina Adegbuyija u polufinalnom dvoboju Gloryjevog turnira teškaša, Mladen Brestovac se obratio svojim navijačima preko službenog Facebook profila.

Priznao je kako je i sam bio iznenađen taktikom Adegbuyjia koji se odlučio na udarce nogama dok su svi, pa i Brestovčev tim, očekivali da će se Rumunj osloniti na ručne tehnike.

"Izgubio sam nakon low kicka u 3 rundi. Mislio sam da će čovjek uglavnom boksat, a onda na koncu je presudio low kick u zadnju nogu", napisao je "The Scorpion Sting" i dodao:

"Šteta, li što je tu je. Idemo dalje. Ozljeda nije strašna. Drago mi je da sam nakon dugačke pauze odradio težak meč. Hvala svima na podršci i pomoći."

Ovim porazom je prekinut nevjerojatan niz od 12 uzastopnjih slavlja koliko je zagrebački kick boksač ubilježio na profesionalnoj sceni. Već 14. studenog ga čeka obrana titule u Francuskog gdje će se sučeliti s Gabriceom Auriengom.

Trenutačni profi "score" se Brestovcu zaustavio na 49 pobjeda i 10 poraza. Zanimljivo je naglasiti da je Adegbuyi jedini čovjek koji je našeg borca uspio svladati u zadnje četiri godine. Najprije 2012. na SuperKombatovom turniru, a onda i noćas na Gloryju u Denveru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI