Brestovac nastupa na Gloryjevom turniru teškaša, otvara revanšom protiv Wilnisa!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.09.2016 11:13h Autor:

Mladen Brestovac vs. Jahfarr Wilnis

Mladen Brestovac nastupit će 5. studenog u Nici na Gloryjevom turniru teškaša (Glory 35) koji bi trebao odrediti idućeg izazivača u kraljevskoj kategoriji. Najboljem hrvatskom kick-boksaču će prva prepreka biti stari poznanik Jahfarr Wilnis.

Podsjetimo, “The Scorpion Sting” se već susreo s nizozemsko-surinamskim borcem na Glory 14 priredbi u Zagrebu i tom je prigodom ostvario pobjedu brutalnim ‘high kick’ nokautom. Novi dvoboj s Wilnisom mu je zapravo i drugi nastup na turniru ovog tipa, a isti je ukratko najavio u razgovoru s Fight Siteom.

“Očekujem drugačiju borbu od one u Zagrebu. Sigurno je on puno napredovao i smatram kako je psihički i fizički na jednom puno višem nivou nego prije. Znam da me ovaj put očekuje teži meč. S druge strane, meni će sigurno i pomoći iskustvo iz borbe sa svjetskim brojem jedan – Ricom Verhoevenom, ali opet bitno je reći da je svaki borac drugačiji. Svaka borba je priča za sebe, a Gloryjevih top 5 su svi tu negdje”, prokomenitrao je Brestovac.

Trebao je Mladen prije ovog nastupa biti dio FFC 26 eventa, no Damian Garcia mu je otkazao u posljednji trenutak.

“Žao mi je što nije došlo do tog meča. Trenirao sam skoro pa cijelo ljeto za ovu borbu, ali nema veze, to je normalno u ovom sportu. Naviknut sam već, nije ovo ni prvi ni zadnji put.”

S obzirom na to da je zbog FFC-a već bio u jako dobrom treningu, Mladen je samo nastavio s pripremama koje je ipak morao malo prilagoditi.

“Nakon otkazivanja nastupa u Linzu sam samo nastavio s pripremama. Samo što ću sada prilagoditi treninge za dva meča u istoj večeri. Ipak je ovo turnirski tip natjecanja i to je drugačije tako da su malo i izmijenjeni treninzi za ovaj nastup.”

Drugi par je još uvijek nepoznat, ali Brestovac pretpostavlja koja bi se imena mogla tamo naći.

“Ismael Londt, Benjamin Adegbuyi, Anderson Silva i Hesdy Gerges – mislim da će se u drugom polufinalnom paru naći dvojica od ove četvorice”, zaključio je Brestovac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI