Brestovac i Batinić o tituli najboljeg borca godine: Ovo nam jako puno znači!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.01.2014 19:46h Autor:

Brestovac, Zovko i Batinić

Fight Site je u proteklih nekoliko tjedana zahvaljujući stručnom žiriju sastavljenom od Fight Channela, trenera i sportskih novinara odabrao najboljeg hrvatskog K1 i MMA borca godine, a to su titule kojim se sad mogu pohvaliti Mladen Brestovac i Matej Batinić.

Nema nikakve sumnje da je iza obojice fantastična godina, neće im biti nimalo lako ponoviti te rezultate tijekom 2014.

Oba nagrađena borca u četvrtak su posjetili sjedište Fight Channela u sklopu čije grupacije se nalazi i Fight Site koji je organizirao spomenuti izbor. Tamo ih je dočekao vlasnik FC-a Orsat Zovko, a borci su dobili i poklon pakete od Fight Stuffa.

"Ovo mi puno znači jer je to još jedna potvrda da sam na dobrom putu kako bih napravio vrhunske svjetske rezultate i da se na neki način moj trud i rad cijeni, kako u struci, tako i među fanovima", rekao je Mladen o osvojenoj nagradi.

Ništa manje zadovoljan nije bio ni mladi Matej Batinić. "Ovime se pokazalo da se postignuća pojedinaca ipak cijene te da trud koji se uloži u sve to na kraju ipak isplati. Drago mi je što su me prepoznali stručnjaci iz mog sporta. Kad je u pitanju nagrada fanova, koju sam također dobio, nju nisam toliko očekivao. Mislio sam da će ostali kandidati ipak odnijeti veći broj glasova, ali na kraju su me i oni potvrdili kao najboljeg", zadovoljno je rekao Matej.

Kad su u pitanju planovi za ovu godinu kod Mladena Brestovac već je prilično jasna situacija… "Vjerujem da su moji planovi svima već poznati. U ožujku me očekuje prvi nastup na eventu Gloryja. Nadam se uspješnom debiju, cilj je pokušati zauzeti neko respektabilno mjesto na njihovoj ljestvici teškaša, a tu su naravno i novi nastupi za FFC", otkrio je Brestovac.

"Još uvijek mi je prerano govoriti o 2014. godini, ona je tek počela. Na meni je samo da nastaviti dalje naporno trenirati i pripremati se za svoje sljedeće mečeve", dodao je Batinić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI