Brčić dobio novog protivnika za večerašnji FFC 30 u Linzu!

Vijesti iz regije 21.10.2017 14:35h Autor:

Stipe Brčić

Stipe Brčić (4-0) je dobio novog protivnika za večerašnju FFC 30 priredbu u Linzu, potvrdila je promocija. Umjesto Magameda Batirova, hrvatskom borcu će se u ringu suprotstaviti Davor Matić koji je meč prihvatio samo jedan dan prije održavanja priredbe.

>Stipe Brčić uoči FFC debija: ‘Protivnikov strah me hrani’

Batirov se jučer nije pojavio na službenom vaganju te je borbu otkazao iz zdravstvenih razloga. Ruski borac je već bio zamjena za Lemmyja Krušiča koji se zbog ozljede također morao povući iz FFC-ove inauguralne borbe u bantam kategoriji.

No zato je borbu protiv neporaženog talenta u posljednji čas prihvatio Matić (3-3), bosanskohercegovački borac koji se već ukrstio rukavice s članovima FFC-ovog rostera poput Floriana Markua i Darka Banovića, a ovom prilikom će debitirati za hrvatsku promociju.

FFC 30 iz Linza možete pratiti večeras od 20:00 sati uživo na Fight Channel HD-u ili na www.fightchanneltv.com.

U glavnoj borbi MMA dijela FFC 30 eventa nastupa legendarni japanski borac Satoshi Ishii protiv Superior FC prvaka Bjoerna Schmiederberga, dok u co-main eventu Filip Pejić brani titulu od opasnog BJJ majstora Fabiana Silve. Osim toga, FFC 30 donosi treći profesionalni nastup hrvatskog boksača i olimpijca Hrvoja Sepa, a tu je i šest borbi u kick-boksing disciplini koje predvodi Shkodran Veseli protiv Dimitriosa Chiotisa u borbi za mjesto izazivača velter divizije uz superborbu Samo Petjea i Eduarda Chelariua.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI