Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Braća Žugaj i dalje na vrhu, Petrinja ekipni prvak! | Fight Site

Braća Žugaj i dalje na vrhu, Petrinja ekipni prvak!

Vijesti iz regije 27.05.2014 12:43h Autor:

hrvanje

U organizaciji Hrvatskog hrvačkog saveza i Hrvačkog kluba "Istarski borac" iz Pule, u Sportskom centru Mirna (Pattinaggio) u Puli održano je pojedinačno Prvenstvo Hrvatske za seniore u hrvanju grčko-rimskim načinom.

Pulska dvorana Sportskog centra Mirna bila je skoro u potpunosti ispunjena i gledatelji su sa zanimanjem pratili atraktivne borbe najboljih seniora. Posebno se očekivala borba u kategoriji do 85 kg između osvajač medalja s Europskog prvenstva koje je prošle godine održano u Gruziji, Nenada Žugaja i Bože Starčevića. Voljom ždrijeba oni su morali odmjeriti snage već u polufinalu. U odličnoj, dinamičnoj i taktičkoj borbi koja je digla na noge sve u dvorani, iskusniji olimpijac Nenad Žugaj ostvario je pobjedu. Nakon toga je osvojio i naslov najboljeg pobjedom u finalu protiv još jednog hrvatskog reprezentativca Krešimira Franića.

Prvaci po kategorijama:

do 59kg:  Tonimir Sokol, HK Vindija
do 66 kg: Dominik Etlinger, HK Metalac
do 71 kg: Danijel Janečić, HK Lika
do 75 kg: Neven Žugaj, HK Lika
do 80 kg: Anđelko Barišić, HK Petrinja
do 85 kg: Nenad Žugaj, HK Lika
do 98 kg: Tomislav Lavrić, HK Petrinja
do 130kg: Marko Košćević, HK Metalac

Ekipno su najuspješniji bili hrvači HK Petrinja s osvojenih 31,5 bodova, ispred drugoplasiranih hrvača HK Metalac s osvojenih 29,5 bodova i trećeplasiranog HK Lika koji je skupio 24,5 boda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI