“Bosanski bombarder” objasnio promjenu tima i otkrio što sa Soldićem radi u Las Vegasu

Vijesti iz regije 09.12.2017 16:02h Autor:

Soldić, Dijaković i Hadžović (Facebook)

Damir Hadžović i Roberto Soldić već se neko vrijeme nalaze u Las Vegasu. Dvojac s kojim je ova regija itekako dobro upoznata, u SAD se uputio brusiti postojeće i razvijati nove vještine. Nema sumnje i kako su s Las Vegasom izabrali idealnu lokaciju.

“Da, otišli smo zajedno kako bi trenirali svaki segment MMA-a koji uključuje i boks. Treniramo u Extreme Couture, UFC Performance i ‘The Money Team’ dvoranama. Došli smo iskoristiti sve što Las Vegas pruža. Nivo trenera je jako visok, međutim svako može izabrati trenera s kojim želi raditi. Roberto Soldić i ja smo preko Ivana Dijakovića došli do Williama McGriffa, koji je izuzetno dobar trener, ima dobar stil i insistira da radimo ‘uski’ boks. Učimo pravilne boksačke tehnike s njim, te usavršavamo osnove”, otkriva Hadžović u razgovoru za MMA Novosti.

“Bosanski bombarder” nedavno je i napustio svoj dugogodišnji Rumble Sports tim te se smjestio u danskom klubu naziva Arte Suave. Prvi rezultati ove promjene bili su vidljivi i u njegovom susretu s Marcinom Heldom. Podsjetimo, Hadžović je poljskog borca nokautirao početkom treće runde njihovog dvoboja na UFC Fight Night 109 priredbi, a za to je nagrađen i bonusom od 50 tisuća američkih dolara.

“Da, napustio sam Rumble Sports. Nakon što je moj trener otišao iz njega, klub se jednostavno raspao. Imao sam zakazanu borbu i nisam mogao dugo čekati. U mom starom klubu se nije više treniralo ozbiljno, tako da sam prešao u Arte Suave koji je sada najbolji danski klub. Arte Suave je pod Checkmate afilijacijom i imamo 17 crnih pojaseva (BJJ) u klubu. Po mojoj zadnjoj borbi se da zaključiti da je prelazak u Arte Suave bio pravi potez. Također odlazim u Dusseldorf u UFD gym gdje imaju jako dobre sparing partnere. Moje je mišljenje da je jako dobro promijeniti sredinu, trenirati s novim ljudima i steći neka nova iskustva.”

Damir još uvijek čeka na ugovaranje novog meča te je, kako sam kaže, spreman prihvatiti bilo koju borbu. S njim se najviše povezivao nastup u St.Louisu sredinom siječnja, no iz UFC-a još nije stigla potvrda, kao ni ime potencijalnog protivnika.

Dijaković, Soldić i Hadžović doputovali u “Vegas” gdje su se sastali s Orsatom Zovkom (FOTO)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI