Borna Ćorić odradio s Cro Copom trening u njegovoj dvorani: Ovo je nezamislivo naporno!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.12.2014 12:02h Autor:

Foto: Facebook

Najveća nada svjetskog tenisa, mladi Borna Ćorić, je ispunio svoju veliku želju – upoznao je jednog od svojih idola, Mirka "Cro Cop" Filipovića.

Nakon što je zaslužio nagradu ATP-a za naveću nadu u 2014. godini jer je kao 17-godišnjak završio ispod 100. mjesta na svjetskoj rang ljestvici, a ujedno je i najbolje rangirani mladi tenisač na svijetu, Borna Ćorić se priprema za 2015. u kojoj je najavio još bolje rezultate. Poznato je da Ćorić svoju fizičku spremu brusi kod Marina Bašića u Croatian Combat Akademiji na Velesajmu uz mnoge MMA borce. No, nedavno je izrazio želju upoznati Cro Copa i s njim odraditi jedan trening. To mu se i ostvarilo, a svoje je dojmove iznio preko FB profila:

"Dragi navijači,
imao sam sjajnu priliku posjetiti trening hrvatskog sportskog velikana Mirka Cro Copa Filipovića. Ne možete ni zamisliti kako je taj trening, koji je njemu svakodnevica, naporan. Mirko može poslužiti kao sjajna inspiracija mladim sportašima, ali i svim ostalim ljudima, bez obzira čime se bave. Želim ovom prilikom zahvaliti njemu i čitavom timu te im poželjeti sreću za borbu koju imaju na Staru godinu u Japanu!", poručio je Borna!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI