Borci velikog srca!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.12.2015 09:24h Autor:

Borci velikog srca

U subotu 12. prosinca 2015. godine u poznatom zagrebačkom kondicijsko-pripremnom centru „4allGym“ na Črnomercu održala se dobrovoljna i humanitarna akcija darivanja krvi za bolnicu u Petrovoj, u kojoj su sudjelovali i brojni poznati sportaši te eminentne osobe iz javnog života…

S obzirom da je prosinac vrijeme darivanja, Kondicijski centar za pripremu sportaša „4allGym“ na zagrebačkom Črnomercu dosjetio se lijepog načina da pomogne ljudima. Organizirano je dobrotvorno darivanje krvi koje je imalo sjajan odaziv i od strane građana, ali i od strane poznatih osoba iz hrvatskog sportskog i javnog života.

“Neki borci iz MMA grupe s kojima radimo došli su nam s ovim prijedlogom i idejom da u predbožićno vrijeme napravimo nešto lijepo za cijelo društvo u kojem živimo. Kontaktirali smo potom zavod za transfuzijsku medicinu u Zagrebu u Petrovoj. Došli su i pregledali prostor, svidio im se, a naravno krvi uvijek nedostaje. Drago nam je da možemo pomoći na ovakav način”, rekao je Saša Zorić, jedan od voditelja „4allGyma“.

U „4allGymu“ svoju školu hrvanja drže i najbolji hrvatski hrvači i svjetski medaljaši, braća Nenad i Neven Žugaj koji su se također odazvali ovoj akciji. „Davao sam krv već desetak puta u životu. Često smo u vojsci dok smo radili davali krv pa dobiješ poslije i slobodan dan na poslu. No, naravno, najvažnije da možeš nekome pomoći“, sa smješkom će Nenad Žugaj.

U akciju su se osim brojnih članova kondicijskog centra priključile i osobe iz javnog života, poput primjerice glumice Marijane Mikulić i glumca Filipa Juričića. Stoga je u subotu u „4allGymu“ proveden jedan lijep i pozitivan dan u kojem se još jednom mogla vidjeti lijepa strana i veliko srce hrvatskog borilačkog sporta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI