Borci u Ljubljani nikad nisu razočarali, na FFC-u 14 se očekuje još veći spektakl u ringu! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.09.2014 11:39h Autor:

Fabjan VS Daley

Borilački fanovi u Sloveniji nedvojbeno s velikim nestrpljenjem čekaju početak listopada i novi event FFC-a u njihovoj prijestolnici.

03. listopada dvorana Tivoli još će jednom biti domaćin jednoj od najboljih europskih borilačkih organizacija, a sudeći po prethodna dva eventa koja su se održala na istom mjestu, možemo biti potpuno sigurno da će borci priprediti pravi spektakl u ringu, možda ovog puta čak i veći s obzirom na to da se po prvi puta održavaju mečevi za titule prvaka.

Velika većina mečeva na toj lokaciji završava prekidom, a to se pogotovo odnosi na posljednji FFC 12 na kojem je samo jedna od ukupno 12 borbi otišla do sudačke odluke. Sve ostalo borci su riješili nokautima i zahvatima, pa se defiitivno vrijedi prisjetiti najboljih trenutaka FFC-a 9 i 12 koji su se održali u Ljubljani.

Podsjetimo, FFC 14 donosi nam mnogo sjajnih mečeva, a sve predvode u MMA dijelu Lemmy Krušič i Antun Račić, dok su glavne zvijezde u kick boks programu Samo Petje i Teo Mikelić. Pobjednici ta dva meča postat će prvi vlasnici FFC pojasa u toj organizaciji.

PODIJELI
, ,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI