Bonjasky: Ili ću ja nokautirati Cro Copa ili će on mene!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 03.03.2014 17:15h Autor:

Remy Bonjasky

Glavni meč Gloryja 14 u Zagrebu već dulje vrijeme privlači pažnju među borilačkim fanovima diljem svijeta, a kako se borba sve više bliži tako je neizvjesnost veća. Hoće li Cro Cop "potvrditi" svoju pobjedu protiv Remyja Bonjaskyog otprije 12 godina ili će se Nizozemac osvetiti?

Fanovi su podijeljeni, Hrvati, naravno, ipak više vjeruju u Mirka Filipovića, no jedno je sigurno… Čini se da će obojica ići na pobjedu nokautom, tako barem razmišlja Remy te je to i potvrdio u razgovoru za službeni web portal Glory organizacije.

"Ja sam uvjeren da će borba završiti nokautom, samo ćemo još vidjeti tko će koga srušiti. Ja znam njegove slabe točke, on isto tako poznaje moje. Nije tajna da imam problema s okom te da sam operirao nogu", rekao je Remy.

"Ključ moje pobjede trebao bi biti u pritisku koji moram nametnuti. Ako ga pustim da on kontrolira borbu i prostor, onda mi se ne piše najbolje", smatra Bonjasky.

Iako je već spomenuo da bi ga Cro Cop mogao poslati u mirovinu, Remy je taj stav odlučio malo ipak ublažiti. "Pričekajmo da vidimo kako će proći borba, pa ćemo onda razgovarati o tome kako će se razvija moja karijera nakon Gloryja 14."

Ulaznice za spektakularni Glory 14 možete kupiti u sustavu Eventim po cijeni već od 90 kuna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI