Bonjasky: Cro Cop me može poslati zauvijek u mirovinu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.01.2014 15:23h Autor:

Remy Bonjasky (foto: I. Kaurloto/Fight Channel)

Remy Bonjasky spada među najbolje K1 borce svih vremena i u to nema nikakve sumnje. No, u Zagrebu ga se odmah podsjetilo na težak poraz koji je doživio u okršaju protiv Cro Copa još na početku prošlog desetljeća.

"Hvala što ste me podsjetili na moj poraz otprije 11 godina. Bilo je to na početku moje karijere, borio sam se protiv jednog od najboljih na svijetu. Izgubio sam teško, ali sad su se neke stvari promijenile. Kao što je Mirko rekao, mi smo u Zagrebu čak i trenirali zajedno. No, naš je posao da pružimo publici dobar meč, vjerujem da fanovi vole i Mirka i naš je posao svima u svijetu pružiti pravi show. Zahvaljujem Gloryju što mi je pružio ovu priliku, ali i Zovku što će sve to omogućiti u Zagrebu."

"Uvijek me pitaju o kraju karijere. Teško je borcu kao što sam ja završiti karijeru. Volim ovaj posao i svaki put kad uđem u ring osjetim veliki adrenalin. Kao da sam ovisan o kickboxingu. Ishod ovog meča će odlučiti hoću li se nastaviti boriti ili ću završiti karijeru."

Sjajni nizozemsko-surinamski borac bio je čak na određeno vrijeme jednom već prekinuo karijeru.

"Da, bio sam nakratko prekinuo karijeru, ali Glory me zamolio da im pomognem dovesti ovaj sport ponovno na visoku razinu i ja sam odgovorio da sam spreman na nove nastupe. To je bio razlog povratka. Imao sam problema s desnim okom, ali to je sad iza mene i sretan sam što mogu ponovno biti u ringu."

Prijateljski odnos s Mirkom u ovom slučaju mora se ipak ostaviti po strani. "Mirko je već rekao da smo prijatelji, ali moramo pokazati da borci u ringu posao shvaćaju profesionalno. Ljudi ipak plaćaju ulaznicu i naš je zadatak to opravdati. Nakon priredbe ćemo otići na piće, ali do tada ćemo biti suparnici", otkrio je Bonjasky tijekom boravka u Zagrebu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI