Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Boksački klub Leonardo ponosan na svoja dostignuća! | Fight Site

Boksački klub Leonardo ponosan na svoja dostignuća!

Vijesti iz regije 07.07.2014 12:04h Autor:

Photo by Fight Site

Nedavnim Prvenstvom Hrvatske za početnike, mlađe kadete i kadete u Zagrebačkom velesajmu završena je boksačka sezona 2013./2014. Prije polaska na kratki odmor, vrijeme je za analizu sezone, a Boksački klub Leonardo ponosan je što ponovno itekako ima što analizirati.

Baš kao i toliko puta u posljednjem desetljeću, BK Leonardo i ove je sezona perjanica hrvatskog boksa. Nema kluba koji se organizacijom, kvalitetom i brojnošću boksača svih dobnih kategorija na nacionalnim natjecanjima može mjeriti s BK Leonardo.

Na hrvatskim prvenstvima 2013./2014. u pet različitih dobnih kategorija (seniori, juniori, kadeti, mlađi kadeti i početnici) natjecatelji iz BK Leonardo osvojili su čak 12 zlatnih medalja, a četvorica su ktome proglašena najboljim boksačima turnira.

" Uspjesi BK Leonardo dokaz su da sport može napredovati i cvjetati i u kriznim vremenima. Ponosni smo na sve naše boksače, od najmlađih do proslavljenih seniora, na svaku pobjedu i na svaku medalju. Boksači i treneri BK Leonardo učinit će sve da sljedeće sezone budemo još bolji i uspješniji. Zbog boljitka hrvatskog boksa, nadamo se da i ostali naši klubovi za sljedeću sezonu pripremaju novi kvalitativni iskorak", naglasio je predsjednik BK Leonardo i glavni trener Leonard Pijetraj.

Prvaci Hrvatske 2013./2014. iz BK Leonardo:

Seniori: Filip Hrgović i Hrvoje Sep
Juniori: David Lincender i Viktorija Kramarić
Kadeti: Mladen Sobjeslavski, Ivan Prskalo i Dominik Tot
Mlađi kadeti: Mateo Gracin, Božidar Antić i Ante Rašić
Početnici: Antonio Grabić i Alen Ahmetović

Najbolji boksači hrvatskih prvenstava 2013./2014. iz BK Leonardo:

Filip Hrgović
Viktorija Kramarić
Mladen Sobjeslavski
Antonio Grabić

Priopćenje za medije

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI