Boksačke kvalifikacije za OI: Kraj turnira za Komadinu

Vijesti iz regije 11.04.2016 12:27h Autor:

boks samsun olimpijske kvalifikacije

Nastavlja se crna serija hrvatskih boksačkih reprezentativaca na olimpijskom kvalifikacijskom turniru u turskom crnomorskom gradu Samsunu. Nakon Erika Pijetraja i Luke Plantića, u prvom meču poražen je Matteo Komadina. Delničanina je u 1. kolu kategorije do 60 kg jednoglasnom odlukom bodovnih sudaca (29:28 29:28, 29:28) pobijedio iskusni Latvijac Artjoms Ramlavs.

“Prvu rundu Matteo je boksao odlično, ali u drugoj je suparnik uspio nametnuti svoj ritam. Tu je meč odlučen. Matteo kaže da je pružio maksimum, ali ja znam da on može kudikamo bolje”,  rekao je Komadinin trener Kristijan Hodak.

Komadina je ambiciozno krenuo prema pobjedi i u svom prepoznatljivom stilu pogađao Latvijca s distance, a pritom se dobro branio. Međutim, sredinom druge runde kao da je ostao bez samopouzdanja, potpuno je prepustio inicijativu suparniku i više se nije uspio

U ponedjeljak popodne oko 16:00 po hrvatskom vremenu protiv Rumunjke Florine Radu u kategoriji do 75 kg boksa naša reprezentativka Anamarija Maršić. U utorak će u ring teškaš Alen Babić.

U privitku možete pronaći tonski zapis izjave Komadinina trenera Kristijana Hodaka i dvije fotografije Mattea Komadine iz meča protiv Ramlavsa

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI